Setari Cookie-uri

5 Exercitii in fata televizorului care ard 400 calorii

Cele mai comode exercitii fizice sunt cele facute acasa, intr-o atmosfera relaxata, in fata televizorului care ne capteaza atentia si ne determina sa uitam de dificultatea exercitiilor. Astfel timpul trece mai usor iar numarul caloriilor arse creste.

Cele mai comode exercitii fizice sunt cele facute acasa, intr-o atmosfera relaxanta, in fata televizorului care ne capteaza atentia si ne determina sa uitam de dificultatea exercitiilor. Astfel timpul trece mai usor iar numarul caloriilor arse creste.

Va propunem in articolul curent cateva exercitii usoare, ideale pentru a fi efectuate acasa, in intimitatea caminului, in tinuta lejera si urmarind serialele preferate.

5 Exercitii in fata televizorului care ard 400 calorii

Programul de incazire ce preceda exercitiile

incalzire - exercitii pentru incalzire


Inainte de orice program de exercitii este recomandata incalzirea. Exercitiile de incalzire au rolul de a mobiliza sangele din depozite si de a deschide vasele nutritive din muschi si articulatii, prevenind intinderile musculare, leziunile articulare si chiar febra musculara!

Pentru incalzire sunt recomandate exercitii precum:

  • alergare pe loc
  • bicicleta statica
  • exercitii la stepper

Este recomandat sa faceti aproximativ jumatate de ora incalzirea, avand grija sa nu intrerupeti deloc exercitiile. Daca obositi spre exemplu incetiniti ritmul. Cea mai grea este in acest caz incalzirea prin alergare pe loc, aceasta arde cele mai multe calorii - in acest caz cand obositi puteti "merge pe loc".

Citește și:

Exercitii pentru coloana si abdomen

exercitii pentru coloana si abdomen

Exercitiile pentru coloana si abdomen sunt foarte utile pentru sanatatea, coloana vertebrala jucand rol nu doar in mentinerea pozitiei corpului, ci si in sanatatea sistemului nervos. Stiati ca initial actualele exercitii pentru abdomen au fost de fapt concepute pentru coloana vertebrala?

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.