Setari Cookie-uri

Top 5 Alimente anticelulitice: Scapa de coaja de portocala

Celulita de da batai de cap si devine foarte suparatoare vara cand ne dorim sa aratam excelent in rochitele vaporoase si in costumul de baie. Insa cum sa scapam de celulita?

Alimente anticelulitice

alimente anti celulita: apa plata

“Alimentul” cu 0 calorii

Primul “aliment” cu 0 calorii care trebuie introdus in dieta anticelulitica este... APA. Da, hidratarea este primul pas in eliinarea celuliei, apa reprezentand mediul care permite efectuarea tutror proceselor ce presupun scoaterea grasimilor din depzite.

Si daca spunem apa, nu ncludem sucurile din comert, apa minerala, laptele, ceaiurile sau alte bauturi. Ne referim strict la apa, apa plata. Asadar cu exceptia unei cesti de cafea dimineata in restul zilei beti numai apa plata, fara alte lichide. Este indicat sa cnsumati peste 2 l de apa pe zi si sa suplimentati aportul de apa daca stati la plaja, va expuneti caldurii sau faceti excercitii fizice.

Legumele

Cu cat legumele dn farfurie sunt mai inchise la culoare, cu atat contin mai multi antioxidanti. Va recomandam orice fel de leguma, inclusiv usturoiul, insa cu o coditie esentiala: sa le consumati NUMAI in stare cruda, proaspata. Mai exact salate, cu sau fara otet, iar in aceste salate puteti adauga si cuburi de branza sau de carne (de pui, peste sau curcan ori fructe de mare).

Citește și:

Va recomandam sa consumati rar, la cateva luni, carne de vita, vanat, carne de porc, carne de oaie.

legume anticelulitice legume anticelulitice

Pestele

Carnea de peste este laudata pentru continutul sau nutritiv extraordinar. Astfel pestele contine vitamine, dar si minerale si oligoelemente care se gasesc in cantitati mai mici in alte alimente.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.