Setari Cookie-uri

Terapii anticelulitice cu efecte rapide inainte de Sarbatori

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi, dar inca mai este timp sa ne ingrijim sanatatea si frumusetea.

Masajul anticelulitic

Este indicat sa asociati mai multe tipuri de masaj. Puteti merge chiar la centrele de masaj unde rezultatele sunt mult mai bune.

celulita tratamente cu efecte rapide, dieta anticelulitica

Trebuie sa aplicati un masaj anticelulitic si la baie/dus. Cautati o perie cu peri mici, filiformi, elastici pentru masajul anticelulitic. Aceasta perie este cea mai buna pentru stimularea circulatiei la nivelul pielii.

Ca dezavantaj, masajul anticelulitic se executa cu multa forta, astfel ca este posibil sa lase mici vanatai. Nu este indicat masajul anticelulitic inainte sa mergeti la plaja :)

Comprese cu ceai de soc si menta

Imediat dupa baie aplicati pe zonele afectate de celulita un prosop mic (ca cele de fata) umezit in ceai de soc concentrat cu menta.

celulita tratamente cu efecte rapide, dieta anticelulitica Ceaiul de soc il obtineti prin infuzarea a 5 plicuri de ceai la un litru de apa (sau cinci linguri de planta uscata). Adaugati 5 picaturi de ulei esential de menta.

Citește și:

Aplicati peste prosop folie de celofan si lasati sa actioneze 2 ore (puteti imbraca o pereche de pantaloni peste comprese). Compresele se aplica in fiecare seara timp de 2 saptamani. Aceste comprese trebuie sa fie, la aplicare, fierbinti la limita suportabilului.

Dupa indepartarea compreselor se face dus si se maseaza energic pielea, cu forta, aplicand vutamina A uleioasa.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.