Setari Cookie-uri

5 Sfaturi usoare pentru slabirea in TALIE

Sunt cateva zone ale organismului unde depozitele adipoase sunt topite cel mai greu. De exemplu colaceii si depozitele abdominale, dar si depozitele grase din zona posterioara a bratelor ori cele subfesiere se topesc printre ultimele.

regula nu manca dupa ora 5 Gateste cu aburi

Atunci cand gatesti cu aburi este importat sa stii ce cantitate de alimente sa pui ca mancarea sa iasa gustoasa, pentru ca aceasta va fierbe in “prorpiul suc”.

Cand gatesti la aburi, nu mai folosesti ulei – principala sursa de calorii din alimentatia noastra, alaturi de zaharuri.

Astfel ca poti scadea considerabil numarul de calorii ingerate pe parcursul unei zile daca gatesti cu aburi, fara ulei. In plus, este foarte sanatos.

Un singur fel de mancare la masa

Pentru a evita excesul alimentar, iti recomandam sa consumi un singur fel de mancare la masa: supa sau felul II cu salata de cruditati sau de muraturi.

Incerca sa nu asociezi painea, aceasta contine foarte multi carbohidrati, dar si gluten – o substanta cu efect alergic pentru multi dintre noi.

Nu manca dupa ora 17

Dupa ora 17 este indicat sa nu mananci daca nu ai ales o dieta anume si totusi iti doresti sa elimini colaceii.

Citește și:

Poti insa consuma multa apa cu lamaie. Nu consuma sucuri de fructe sau de legume, nici lactate sau bauturi care contin zahar. Un ceai neindulcit poate fi permis.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.