Setari Cookie-uri

5 Sfaturi usoare pentru slabirea in TALIE

Sunt cateva zone ale organismului unde depozitele adipoase sunt topite cel mai greu. De exemplu colaceii si depozitele abdominale, dar si depozitele grase din zona posterioara a bratelor ori cele subfesiere se topesc printre ultimele.

De aceea, pentru a accelera slabirea focalizata in aceste zone trebuie luate cateva masuri astfel incat aceste depozite adipoase sa dispara.

Stabileste un mic dejun cu probiotice

Mai exact gaseste cateva retete dietetice de mic dejun care foloseste iaurt, dar evita grasimile si alimentele cu indice glicemic mare.

Iaurtul contine probiotice, iar daca ai ocazia sa il prepari in casa, in vas de lut, atunci te vei bucura de cele mai numeroase beneficii pe care iaurtul le prezinta pentru sanatate.

retete mic dejun cu iaurt Iti recomandam cateva idei:
- O ceasca de iaurt in care ati feliat un sfert de banana;
- O ceasta de iaurt in care ati pus o cantitate mica de fulgi integrali de ovaz (ovazul este cereala cu cel mai mic indice glicemic);
- O ceasca de iaurt, simpla;
- O ceasca de iaurt cu branza.

Nu este indicat, in curele de slabire, sa combini iaurtul cu dulce (miere de exemplu), cu biscuiti/paine, dar il poti combina cu legume, folosit ca dressing (peste salate de exemplu).

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.