Setari Cookie-uri

7 Alimente minune pentru frumusetea PARULUI

Parul, pielea si unghiile reprezinta ultimele tesuturi unde sunt eliberati nutrientii din sange, prin urmare si cele mai mici carente alimentare determina modificari in sanatatea acestora, in elasticitatea pielii, in cresterea parului si unghiilor etc.

Si pentru ca vitaminele si mineralele sunt absorbite maximal cand provin din alimente (efectul matricei alimentare), va sugeram cele mai bune alimente care contin suficienti nutrienti pentru a hrani pielea, parul si unghiile.

alimente pentru par sanatos

Foto@Shutterstock.com

7 Alimente minune pentru par

Desigur, consumul acestor alimente va prezenta efecte revitalizante si pentru piele si unghii.

Fructele proaspete de padure

De fiecare data cand treceti pe langa vanzatorii de fragi, mure, capsune, zmeura, afine sau coacaze, nu ratati ocazia de a cumpara macar cateva sute de grame. Unde mai pui ca sezonul acestor fructe este relativ limitat, iar expertii nutritiniosti le considera ca facand parte dintre cele mai bune alimente detoxifiante.

alimente pentru par sanatos

Fructele proaspete de padure sunt considerate fructe anticancerigene, avand si alte beneficii asupra sanatatii: detoxifica, scad riscurile cardiovasculare, combat anemia, vitalizeaza etc.

Citește și:

Mango si avocado

Aceste doua fructe contin grasimi foarte sanatoase pentru organism si care totodata stimuleaza cresterea parului, precum si ingrosarea firului de par si capatarea unui aspect matasos, stralucitor.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.