Setari Cookie-uri

Sfaturi practice: ce ar trebui sa stii despre ingrijirea tenului

Atunci cand alegem produsele de ingrijire a tenului trebuie sa stabilim ce rezultate dorim sa obtinem si mai ales daca acele produse sunt potrivite pentru noi.

Este indicat sa cunoasteti si lista ingredientelor nocive din produsele cosmetice.
In acest sens va sugeram sa cititi articolul:
515 chimicale daunatoare pentru corp

Atunci cand produsele cosmetice, corect selectate, nu dau rezultate, este indicat sa vizitati medicul dermatolog pentru ca in spatele problemelor tenului se pot ascunde unele patologii. Stiti ca pielea reprezinta ultimul organ unde sunt donati nutrientii? In felul acesta cele mai mici carente nutritionale pot produce tulburari la nivelul sanatatii pielii.

Ce ar trebui sa stii daca ai ten acneic

Produsele pentru ingrijirea tenului acneic sunt ajutatoare pentru tratamentul de baza, dar inainte de toate ar trebui sa stabiliti care sunt cauzele care au dus la aparita acneei. Este foarte important sa stiti daca sunt implicate sau nu mecanisme hormonale care intretin tenul acneic.

Citește și:

In acest sens o serie de analize la medicul specialist sunt de mare ajutor, caci in cazul in care acneea prezinta alte cauze interioare, tratarea acestora va duce implicit la ameliorarea acneei.

Va sugeram in acest sens sa citit articolul:
6 Analize pentru ACNEE si cum se realizeaza un consult de specialitate

Ce ar trebui sa stii daca ai tenul uscat

In privinta persoanelor cu ten uscat, folosirea produselor hidratante pot da rezultate, insa uneori nu sunt suficiente. Tenul uscat este predispus la alergii si iritatii.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.