Setari Cookie-uri

11 motive pentru care nu trebuie sa tineti regim de slabire!

Dieta eticheteaza anumite mancaruri ca bune si anumite mancaruri ca rele - ce ar trebui sa stii despre slabire.

slabire Cietele va fac sa fiti obsedata de mancare si de calorii

Cu cat restrictiile sunt mai mari, cu atat mintea dumneavoastra va fi mai preocupata de hrana si de mancat. Aceste ganduri nedorite vor incepe sa va domine viata. Apoi pot aparea grave tulburari de alimentatie .

Tinerea unei diete va face sa pierdeti legatura cu nevoile corpului dumneavoastra

Ignorand semnalele corpului dumneavoastra care va spun cand ar trebui sa mancati, incepeti sa va luptati cu aceste semnale in loc sa invatati sa le interpretati, asa cum face in mod instinctiv orice animal salbatic. Din acest motiv va este dificil sa va intoarceti la un model alimentar natural, sanatos.

Tinerea unei diete va face sa traiti senzatia unui esec

Cu cat sunt mai dese cazurile in care o dieta esueaza, cu atat va veti invinui mai mult si veti avea un sentiment de rusine.

Dietele va fac sa va simtiti confuz

Cui ar trebui sa le acordati credit ? adeptilor regimurilor bogate in proteine sau celor care sustin regimuri alimentare bogate in fibre, semenilor care mananca carne slaba sau celor care se hranesc numai cu struguri?

Citește și:

Tinerea unei diete va poate ingrasa

Un regim sarac in calorii va reduce nu numai grasimea dar si muschii. Asadar ati pornit de la 63 de kg si ati pierdut repede 12 kilograme iar apoi, la fel de repede, ati ajuns din nou la 63 de kilograme, proportia de grasime poate fi mai mare. S-a dovedit, de asemenea, ca dietele sarace in calorii reduc ritmul metabolic.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.