Setari Cookie-uri

9 SUPERsfaturi ca sa slabesti in zona abdomenului!

Specialistii sustin ca sunt cateva zone in organism unde mobilizarea grasimilor este foarte dificila. Aceste zone se refera la depozitele adipoase din jurul abdomenului, zona subfesiera, submandibulara si zona posterioara a bratelor.

In ceea ce priveste depozitele adipoase din zona abdominala, acestea se pot situa anterior sau posterior de marele muschi abdominal. Din pacate depozitele adipoase posterioare muschilor abdominali isi gaseste loc printre organele de la acest nivel, aducand multiple riscuri asupra sanatatii.

Medicii calculeaza astazi ceea ce numim raportul circumferintelor talie/sold, astfel ca indicele de masa corporala nu mai este suficient pentru stabilirea riscurilor de boala ale aunei persoane. Cititi si Tot ce trebuie sa stii despre Indicele de masa corporala si Raportul circumferintelor talie/sold

slabire in zona abdomenului

Cum slabim in zona abdominala? 9 sfaturi garantate

Sfaturi ca sa slabesti in zona abdomenului: 1. Consuma legume bogate in fibre

Legumele sunt bogate in fibre, insa este recomandat sa le consumati crude. Inlocuiti jumatate din alimentatia zilnica cu legume proaspete, salate de cruditati, verdeata si radacinoase.

Citește și:

Fibrele stimuleaza tranzitul intestinal, combat constipatia si ajuta la detoxifierea organismului, un pas important in eliminarea depozitelor adipoase din jurul abdomenului.

Sfaturi ca sa slabesti in zona abdomenului: 2. Bea numai apa plata cu lamaie

Inlocuieste orice lichid din zi cu apa plata si lamaie, exceptie facand o ceasca de cafea neindulcita dimineata. Pentru a evita orice risc, este recomandat ca la un litru de apa sa adaugi doua lingurite de zeama de lamaie.

Daca doresti sa obtii rezultate rapide, atunci iti recomandam sa bei un pahar de apa plata cu lamaie dimineata, imediat dupa trezire, dar si inainte de fiecare masa. Iti sugeram sa descoperi Revelatia anului: PAHARUL CU APA de dimineata si 5 beneficii sanatoase extraordinare

Foto: abdomen suplu @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.