Setari Cookie-uri

Efecte INCREDIBILE: masti naturale homemade pentru ten uscat, gras sau acneic

Daca nu ai incercat pana acum sa folosesti masti naturale pentru ten, atunci este momentul sa le incerci. Vei vederea rezultatele dupa numai cateva saptamani, pielea va fi mai fina, porii se inchid si ridurile se estompeaza. Iti propunem cateva retete pentru masti homemade, dedicate fiecarei probleme a tenului.

Masca se poate folosi zilnic, iar cand tenul capata un aspect normal puteti folosi masca saptamanal. Este indicat sa faceti masca seara, cand nu mai aveti alte drumuri, pentru a mentine tenul curat, ferit de praf.

Nota: unele ingrediente prezinta un link catre magazinele care le funizeaza. In felul acesta le gasiti mai usor si le puteti procura direct printr-o comanda online.

Masca homemade naturala pentru ten uscat

Tensul uscat este adesea si ten sensibil, uscarea exagerata a pielii duce la distrugerea filmului lipidic natural de la suprafata acesteia. De aceea tenul uscat devine si ten sensibil, cu riduri mai evidente, cu predispozitie la acnee in unele cazuri.

masca-naturala-ten-uscat.jpg

Tratamentele pentru ten uscat trebuie in primul rand sa hraneasca si apoi sa hidrateze, pentru ca celulele pielii prezinta adesea o serie de carente nutritive, functia lor fiind afectata. Prin urmare este posibil ca adesea mastile hidratante sau cremele hidratatnte sa nu fie suficiente pentru a inlatura problemele tenului uscat, acesta avand nevoie de o hranire intensa.

Citește și:

Masca hranitoare si hidratanta pentru ten uscat pe care sa o prepari acasa

Ingrediente:

Foto: masca naturala ten uscat @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.