Setari Cookie-uri

Efecte INCREDIBILE: masti naturale homemade pentru ten uscat, gras sau acneic

Daca nu ai incercat pana acum sa folosesti masti naturale pentru ten, atunci este momentul sa le incerci. Vei vederea rezultatele dupa numai cateva saptamani, pielea va fi mai fina, porii se inchid si ridurile se estompeaza. Iti propunem cateva retete pentru masti homemade, dedicate fiecarei probleme a tenului.

O masca pentru tenul gras trebuie sa fie tonica si astringenta totodata, sa hidrateze delicat si sa stimuleze inchiderea porilor.

Masca naturala matifianta pentru tenul gras, pe care sa o incerci acasa

Ingrediente:

Se amesteca bine ingredientele, iar masca se va folosi imediat dupa preparare. Se curata tenul in prealabil cu apa si lotiune, fara a se folosi demachiantul – acesta creeaza un film la suprafata pielii care nu mai permite actiunea ingredientelor active din masca.

Se foloseste apoi sauna faciala 15 minute sau se face baie de aburi deasupra unui vas cu apa fierbinte si ceai de musetel (o lingurita de planta uscata). Este de preferat sa nu folositi ceai la pliculete (citeste si: INCREDIBIL: nici ceai nu mai putem sa bem).

Citește și:

Se aplica apoi masca si se lasa sa actioneze intre 15 si 40 de minute, timpul de actiune va fi progresiv de la o zi la alta, pentru ca ingredientele astringente sunt foarte active si pot da o senzatie de iritatie la primele aplicari. Daca nu apar manifestari, ca usoare intepaturi sau mancarimi, lasati masca sa actioneze 40 de minute. Daca aparar manifestari, scadeti timpul de actiune.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.