Setari Cookie-uri

Scapa de grasimea de pe ABDOMEN - 5 metode naturale

Colaceii si tesutul gras din jurul abdomenului reprezinta de fapt cele mai nocive depozite grase din organism.

Specialistii sustin ca depozitele grase din jurul abdomenului afcteaza organele interne si cresc foarte mult riscul de diabet si boli cardiovasculare. De aceea a avea o talie subtire nu este numai un moft estetic, ci si o nevoie de sanatate.

Trebuie sa stiti ca sunt mai multi factori care “colaboreaza” in formarea si mentinerea grasimii de pe abdomen. Desi alimentatia reprezinta factorul cel mai important (alimentele grase, prajite sau cele procesate), totusi sedentarismul, fumatul, consumul scazut de apa, stresul, bolile tiroidiene, consumul exagerat de alcool si tulburarile psihice reprezinta alti factori care nu trebuie neglijati cand dorim sa scapam de depozitele grase din jurul abdomenului.

5 metode naturale sa scapi de grasimea din jurul ABDOMENULUI

1. Deciziile cele mai grele... cele alimentare

Cand vine vorba de alimentatie avem tendinta de a urma tot felul de diete, marea majoritate de scurta durata, dar cu efecte... la fel de scurte. Trebuie sa stiti ca depozitele grase din jurul abdomenului se “topesc” printre ultimele, asadar este nevoie de o perioada mai lunga de timp in care sa adoptati obiceiuri alimentare sanatoase, ca efectele sa devina vizibile.

Citește și:

Prin urmare, nu este nevoie sa urmati o dieta anume, ci... doar sa faceti alegerile bune cand vine vorba de ce puneti in farfurie.

Este indicat sa:
- Evitati orice aliment sau bautura care contine zahar. Totusi, daca aveti o pofta exagerata de dulce, alegeti sa consumati un fruct, sa folositi miere sau alt indulcitor natural sau sa mancati cateva patratele de ciocolata neagra cu concentratie cat mai mare de cacao.

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.