Setari Cookie-uri

Scapa de grasimea de pe ABDOMEN - 5 metode naturale

Colaceii si tesutul gras din jurul abdomenului reprezinta de fapt cele mai nocive depozite grase din organism.

  • Evitati produsele care contin faina, mai ales faina alba. De ce? Pentru ca fainoasele blocheaza absorbtia calciului (paine, paste, macaroane, blaturi, biscuiti, foietaje etc.), dar totodata faina (chiar cea care pleaca direct de la moara) este plina in aditivi care au efect toxic asupra organismului. De aceea este bine fie sa preparati in casa painea, din faina integrala de la moara, fie sa consumati ocazional painea si alte produse care contin faina.
  • Evitati orice preparat prajit, chiar si mancarurile gatite in care s-a calit ceapa.
  • Nu consumati mai mult de o lingurita de ulei extravirgin pe zi.
  • Evitati sa beti sucuri sau bauturi alcoolice. Este de preferat sa beti cat mai multa apa.
  • Consumati mult... usturoi. Da, chiar usutroi, zilnic daca se poate si daca nu aveti intoleranta la aceasta minune alimentara. Usturoiul este indicat in special fumatorilor, jucand un rol important in mentinerea tenului tanar. Usturoiul este totodata unul din alimentele cele mai recomandate in protectie cardiovasculara si antidiabetica, reducand grasimile din organism si colesterolul rau din sange.

Daca veti respecta aceste reguli, rezultatele incep sa devina vizibile dupa numai 2 saptamani.

Citește și:

2. Nimic nou: se recomanda MISCARE

Nu iti place sa faci miscare? Nu se poate, trebuie sa existe ceva care iti face placere. Poate iti plac jocurile in echipa, poate dansul ori inotul, poate ai nevoie de un antrenor personal sau pur si simplu iti place sa calatoresti. Si daca nu reusesti sa iti organizezi destul de bine timpul astfel incat sa faci miscare in fiecare zi, atunci poate ar fi cazul sa alegi 2-3 zile pe saptamana in care sa mergi pe jos, sa renunti la masina personala si sa uiti ca s-a inventat liftul.

3. Papadie – verde cu magie

Va vine sa credeti ca papadia, care creste peste tot, inclusiv in oras, este o minune terapeutica? Papadia este recomandata a se consuma fie cruda, in salate (in special frunzele si tulpina) sau ca ceai de papadie.

Papadia prezinta efecte miraculoase asupra ficatului, rinichului, dar si in privinta metabolismului grasimilor. Papadia este recomandata persoanelor care sufera de boli de inima sau hipertensiune, dar si in curele de detoxifiere, accelerend curatarea organismului. Papadia este indicata si celor care sufera de edeme, ajutand la eliminarea excesului de apa din organism.

Citește și:

Va recomandam sa cititi si: 10 Beneficii incredibile ale Papadiei

Foto: dieta - shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.