Setari Cookie-uri

Scapa de grasimea de pe ABDOMEN - 5 metode naturale

Colaceii si tesutul gras din jurul abdomenului reprezinta de fapt cele mai nocive depozite grase din organism.

4. Uleiul de peste

Fie alegeti sa consumati des peste, fie sa luati suplimente alimentare cu ulei de peste.

Uleiul de peste este bogat in acizi grasi omega 3, omega 6 si omega 9, esentiali pentru mobilizarea grasimilor din depozite. Practic, fara acesti acizi grasi grasimile pur si simplu nu pot iesi din celulele grase. Asadar procesul slabirii incepe cu acizii omega.

Alimente bogate in acizi grasi omega sunt: pestele, nucile, alunele, semintele de orice fel (fructele oleaginoase necoapte), avocado consumat proaspat, unele uleiuri extravirgine. Insa cel mai bogat in acizi grasi omega ramane uleiul de peste.

5. Grapefruit sau ghimbir

Grapefrutul este extrem de activ in procesele de slabire, dieta cu grapefruit avand intotdeauna succes. Insa grapefruitul nu poate fi consumat chiar de oricine, din pricina interactiunilor cu alte tratamente sau cu anticonceptionalele. Prin urmare, daca nu va aflati sub tratament de orice fel, puteti incerca sa consumati o data la cateva zile un grapefruit care sa tina loc unei mese.

Citește și:

Daca nu va permiteti grapefruitul, atunci alegeti radacina proaspata de ghimbir. Va puteti inchipui ca este la fel de tonica pe cat de intens este gustul acestiea.

Este indicat sa radeti ghimbir in salate, peste fructe, peste pepene daca il consumati in aceasta perioada, in ceai... in orice preparat doriti si credeti ca se armonizeaza ca gust sau aroma cu celelalte ingrediente. De nu, incercati o ceasca de ceai de ghimbir inainte de masa de pranz.

Cititi si beneficiile ghimbirului

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.