Setari Cookie-uri

10 pentru Sanatate: Beneficii uimitoare cu ghimbir

Ghimbirul este un condiment apreciat inca din timpuri stravechi, avand un gust puternic, caracteristic si o aroma de neconfundat. Ce trebuie sa stii despre ghimbir: regleaza tranzitul intestinal, reduce febra si amelioreaza tusea, scade colesterolul, stabilizeaza laca de aterom, combate greata, are efect antiasmatic si asa mai departe. Citeste articolul pentru a afla totul despre beneficiile ghimbirului.

Ghimbirul este un condiment apreciat inca din timpuri stravechi, avand un gust puternic, caracteristic si o aroma de neconfundat. Insa ghimbirul nu a fost apreciat doar pentru calitatile sale ca si condiment, ci mai ales pentru beneficiile pe care le aduce sanatatii.

beneficii ghimbir: regleaza tranzitul intestinal, reduce febra si amelioreaza tusea, scade colesterolul, stabilizeaza laca de aterom, combate greata, are efect antiasmatic

Radacina de ghimbir este cea mai folosita atat in bucatarie, cat si in medicina si cosmetica, fiind cea mai bogata in substante cu proprietati deosebite.

10 beneficii uluitoare cu ghimbir

Ghimbirul intareste sistemul imunitar si previne raceala

Radacina de ghimbir este un tonic excelent al sistemului imunitar, fiind utila in preventia racelii. Pentru a pastra proprietatile acestei plante este indicat sa consumati radacina de ghimbir in stare proaspata, cruda.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.