Setari Cookie-uri

10 pentru Sanatate: Beneficii uimitoare cu ghimbir

Ghimbirul este un condiment apreciat inca din timpuri stravechi, avand un gust puternic, caracteristic si o aroma de neconfundat. Ce trebuie sa stii despre ghimbir: regleaza tranzitul intestinal, reduce febra si amelioreaza tusea, scade colesterolul, stabilizeaza laca de aterom, combate greata, are efect antiasmatic si asa mai departe. Citeste articolul pentru a afla totul despre beneficiile ghimbirului.

Restabileste tranzitul intestinal

Daca suferiti de constipatie sau de diaree, ghimbirul este util pentru ca echilibreaza tranzitul intestinal. Desigur, nu va avea efecte extraordinare pentru cei care au boli cronice precum colon iritabil de exemplu, dar este foarte util oamenilor care nu prezinta afectiuni cronice intestinale de acest gen.

Consumul de ghimbir ajuta la imbunatatirea performantelor fizice si psihice

Radacina de gimbir este foarte utila in timpul perioadelor de suprasolicitare. Se recomanda sa consumati zilnic radacina de ghimbir printre salatele de legume sau de fructe fiindca este un tonus excelent in perioadele de suprasolicitare fizica si psihica.

beneficii ghimbir: regleaza tranzitul intestinal, reduce febra si amelioreaza tusea, scade colesterolul, stabilizeaza laca de aterom, combate greata, are efect antiasmatic

Radacina de ghimbir amelioreaza durerile din artrita

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.