Setari Cookie-uri

10 pentru Sanatate: Beneficii uimitoare cu ghimbir

Ghimbirul este un condiment apreciat inca din timpuri stravechi, avand un gust puternic, caracteristic si o aroma de neconfundat. Ce trebuie sa stii despre ghimbir: regleaza tranzitul intestinal, reduce febra si amelioreaza tusea, scade colesterolul, stabilizeaza laca de aterom, combate greata, are efect antiasmatic si asa mai departe. Citeste articolul pentru a afla totul despre beneficiile ghimbirului.

Ghimbirul este indicat in starile de greata

beneficii ghimbir: regleaza tranzitul intestinal, reduce febra si amelioreaza tusea, scade colesterolul, stabilizeaza laca de aterom, combate greata, are efect antiasmatic

Ghimbirul este indicat in toate starile de greata, atat cele alimentare sau date de oboseala cat si cele din timpul sarcinii. Consumul indelungat de ghimbir reface functiile gastrice si reduce greata sau chiar voma.

Radacina de ghimbir reface functiile digestive

Pentru ca prezinta un bun efect asupra digestiei gastrice, radacina de ghimbir proaspata este sugetara tuturor celor care acuza boli de stomac. Ghimbirul restabileste si regleaza functiile digestive.

Ghimbirul are efecte afrodiziac

Radacina proaspata de ghimbir poate fi consumata in scop afrodiziac sau pentru refacerea functiei sexuale, a libidoului. Ghimbirul, alaturi de ginseng, este supranumit “viagra natuarala”.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.