Setari Cookie-uri

Spumante de baie - pentru o binemeritata minivacanta

O adevarata dezmierdare pentru suflet si trup, baia relaxeaza, purifica organismul, alunga stresul, si, in plus, este si extrem de sanatoasa. Sta in puterea noastra sa transformam o simpla baie intr-un adevarat ritual de destindere, si ce ingredient mai bun pentru rasfat am putea alege, daca nu polivalentul spumant.

Oferta in materie de spumante de baie este una destul de bogata, daca tinem cont de varietatea producatorilor, dar si de adaosurile de plante, vitamine sau uleiuri eterice. Este foarte important insa ca in alegerea produselor sa va orientati nu doar in functie de simturi sau starea de moment, ci si dupa constitutia epidermei: piele grasa, uscata, sensibila etc.

O timida selectie spumante de baie...

Nivea:

Spuma de baie crema cu lapte si miere

O combinatie de ingredienti de ingrijire din gama Lapte de Corp si extract natural de miere, care transforma baia intr-un adevarat rasfat. Agitati bine sticla si cele doua componente se vor amesteca, formand o spuma de baie cremoasa, care ofera pielii toata ingrijirea si hidratarea de care are nevoie, lasand un parfum fructat-floral.

Spuma de baie cu uleiuri esentiale de migdale

Descopera sursa de rasfat si buna dispozitie, chiar la tine acasa. Invaluie-te cu un parfum placut si ulei de migdale cu rol de ingrijire. Simti ca renasti dupa fiecare baie.

Spuma de baie - floare de portocala

Rasfata-ti simturile si bucura-te de senzatia de revigorare delicata. Invaluie-ti trupul cu ingrijirea intensiva si elibereaza-ti imaginatia cu parfumul fructat al florii de portocala. Bucura-te cum spuma consistenta si cremoasa, ca de matase, cu lapte de bambus pentru ingrijire, iti rasfata intreg corpul - pentru o piele vizibil mai fina. Simti ca renasti dupa fiecare baie.

Manufaktura:

Spumant de baie - trandafir salbatic

Ulei de baie din doua componente creeaza o spuma bogata, va relaxeaza si va ajuta sa scapati de stres.

Cantitate: 280 ml.

The Body Shop:

Spumant de baie - mosc alb

Spumant pentru baie cu efect senzual.

Cantitate: 400 ml.

Lush

Spumant de baie solid - The Comforter

O doza de optimism nu strica niciodata. Sa vedem viata in roz si sa ne simtim bine cu noi insine! Uleiul de bergamota ne va ajuta cu siguranta!

Ingrediente: bicarbonat de sodiu, acid tartaric, sulfat de sodiu, ulei de bergamota, coacaze, ulei de chiparos.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.