Setari Cookie-uri

Spumante de baie - pentru o binemeritata minivacanta

O adevarata dezmierdare pentru suflet si trup, baia relaxeaza, purifica organismul, alunga stresul, si, in plus, este si extrem de sanatoasa. Sta in puterea noastra sa transformam o simpla baie intr-un adevarat ritual de destindere, si ce ingredient mai bun pentru rasfat am putea alege, daca nu polivalentul spumant.

Spumant de baie solid - Ma Bar

S-a dovedit stiintific: mirosind dulciuri, pofta de dulciuri dispare. Ma Bar este solutia noastra pentru dependentii de ciocolata. Lasa-te amagit de aromele de cacao, miere si zahar (cel putin pielea ta va avea parte de un desert) si nu te mai gandi la crema caramel de la cofetaria de vizavi.

Ingrediente: bicarbonat de sodiu, acid tartaric, pudra de cacao, ulei de portocale dulci, ulei de bergamota, cub de zahar.

Spumant de baie solid - Pop in the Bath


Anii `60 se intorc in baia ta cu mireasma lui Olive Branch. Garantam ca toate grijile tale se vor topi intr-un munte de spuma.

Ingrediente: ulei de bergamota, ulei de lamaie , ulei de flori de portocal, ulei de mandarine.

Spumant de baie solid - French Kiss

In zilele in care te plictisesti, exerseaza-ti imaginatia cu diverse scenarii. Poti fi in Provence, savurand o delicioasa prajitura la cafeaua de dupa-amiaza sau pe malul Mediteranei, savurand un French Kiss cu iubitul tau. Acum, cand atmosfera "a la francaise" este asigurata, relaxeaza-te in cada ta parfumata cu lavanda, rozmarin si ulei de cimbru. Toata fantezia a pornit de la un spumant.

Ingrediente: pudra de lapte de cocos, ulei de rozmarin, ulei de cimbru, ulei de lavanda, floare de lavanda, esenta de lavanda, bicarbonat de sodiu, acid tartaric.

Un articol de Silvia Nistor
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.