Setari Cookie-uri

Tratamente naturiste pentru acnee - F H

Acneea reprezinta o problema destul de suparatoare atat prin simptomele si riscurile pe care le prezinta cat si datorita aspectului foarte inestetic pe care il confera pielii.

Pe Forumul healthy am descoperit persoane care au incercat atratamente alternative pentru combaterea acneei si au reusit sa ajunga la rezultatele dorite. Cititoarea noastra carmen79 este cea care deschide topicul: "Acneea e "o boala grea". cu greu scapi de ea odata ce ai dobandit-o. medicul iti prescrie antibiotice, le iei, iti distrugi stomacul, ficatul si rinichii iar cosurile sunt parca si mai multe. Un tratament naturist ar fi mai bun? Ce remedii cunoasteti in aceasta privinta?"

Paun_gabriela20 este de parereca tratamentele in saloane de specialitate dau rezultate: "In primul rand trebuie sa-ti faci un test la Institutul Cantacuzino sa vezi daca nu exista un microb in singe. In urma analizelor ve merge la un salon sa tratezi problemele ce sint pe tenul tau."

Tratament cu lumina intens pulsata

Citește și:

Dr_tudose ne ofera informatii despre un tratament alternativ interesant avand in vedere multele beneficii pe care le prezinta: "Unul dintre tratamentele cele mai eficiente si mai lipsite de efecte adverse este IPL-ul (lumina intensa pulsata). Nu este necesara medicatie complementara (nici hormonala, nici antibiotica), nu este o procedura dureroasa, si, mai mult, previne formarea de cicatrici, pe langa atenuarea celor deja existente. Mecanismul de actiune este dublu: sterilizarea focarului septic si stimularea regenerarii colagenului din profunzimea tegumentului spre suprafata.
In tratamentul acneei, IPL-ul are o singura limitare: prezenta chisturilor; in acest caz trebuie intai evacuati, de preferinta intr-un serviciu de dermatologie nu in unul de cosmetica, si abia apoi se poate aplica procedura. (Aceeasi situatie se intalneste si in cazul tratamentului cu Roaccutane sau Sotret)".

Citește și:

Romdesimed ne ofera mai multe tratamente naturiste: "Brevoxilul da foarte multe reactii adverse si chiar nu merita sacrificiul (iritatii , uscarea pielii, eczeme, rash cutanta) , iar efectul este doar de moment, asa ca nu merita.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.