Setari Cookie-uri

Bioritmul personal, armonizarea ta cu universul

In functie de graficul bioritmic ne putem imbunatati capacitatile intelectuale, fizice sau psihice, putem traversa mai usor perioadele dificile si epuizante sau puteam afla care sunt acele perioade de randament maxim. Intr-un cuvant, ne putem folosi de potentialul energetic optim al organismului fara a-l aduce la epuizare.

Ciclul intelectual ( 33 zile) – ne afecteaza capacitatea noastra de intelegere, adaptabilitate, logica, ratiune si concentrare. Perioada pozitiva care dureaza 16 si 1/2 zile este considerata a fi un timp favorabil studiului, planificarii, asimilarii cunostintelor, examinarii si luarii de decizii. Perioada nefasta, cea care tine 16 si 1/2 zile nu este tocmai momentul ideal pentru a lua hotarari obiective, pentru a pune in aplicare planuri, pentru a asimila informatii, pentru activitatile creatoare, pentru cele care ne solicita capacitatea de analiza si sinteza. Se recomanda ca in aceasta perioada sa efectuati activitati de rutina sau repetitive.

Zilele critice – Exista si o perioada de timp in care in care graficul bioritmic face trecerea de la perioadele pozitive la cele negative, de la perioadele ascendente la cele descendendente, iar in aceasta perioada sistemul nostru functional trece prin fluctuatii neregulate. In aceste puncte critice suntem mai mult ca niciodata predispusi accidentelor, disputelor, conflictelor, gesturilor si actiunilor impulsive, necugetate, nerationale, mai suspectibili greselilor sau pierderilor de memorie.

Despre felul in care se poate calcula bioritmul personal sau gradul de compatibilitate bioritmica (emotionala, intelectuala, fizica sau chiar sexuala) cu o anumita persoana vom discuta intr-un articol viitor.

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. noi iti recomandam:

Horoscopul dragostei pentru 2010
Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Apa
Numerologie: Previziunile pentru 2010 - Afla cum iti va merge in anul care vine!

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.