Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Comunicat de presa

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba


O statistica ingrijoratoare avand in vedere ca boala este subdiagnosticata, iar barbatii se adreseaza medicului doar atunci cand simptomele duc la limitarea activitatilor zilnice normale si au consecinta adaptarea stilului de viata in functie de problemele urinare. In Romania sunt aproximativ 200.000 de barbati aflati sub tratament, insa, tinand cont de statistici, numarul bolnavilor ar putea depasi 900.000.

tratamente naturiste in afectiunile de prostata

Sanatate pentru El: Tratamente naturiste pentru afectiunile prostatei

Netratate, formatiunile crescute in prostata se pot transforma in tumori canceroase, pot cauza disfuncții sexuale, infecții ale vezicii urinare sau pot chiar afecta funcția renala. Conform Ligii Romane de Cancer, in Romania apar anual aproape 200 de cazuri noi de cancer la prostata in contextul in care varsta critica a scazut la 40 de ani.

Alege tratamentele naturiste in locul celor clasice

Atat in cazul adenomului de prostata, cat si in cel al prostatitei, tratamentul clasic este cel medicamentos cu antiinflamatoare si antibiotice de sinteza. Este cunoscut faptul ca acest tip de medicatie, administrat chiar si pe o perioada scurta de timp are efecte negative asupra florei intestinale, distrugand bacteriile „bune” din tubul digestiv, dar pot provoca si ameteli, cefalee, oboseala, hipotensiune arteriala, tahicardii, aritmii, dureri toracice, greata, dureri abdominale, constipatie, impotenta, faringite, bronsite, stare generala alterata si dureri musculare.

Tocmai de aceea remediile naturiste reprezinta alternativa cea mai sanatoasa si lipsita de efecte secundare. Fitoterapia este unul dintre cele mai vechi tratamente folosit in prevenirea afectiunilor prostatei si in tratarea simptomelor acesteia.

Tratamentele cu plante medicinale sunt stravechi si se bazeaza pe observatie directa, avand la baza principiul cauza-efect. Produsele naturiste scad dihidrotestosteronul, asigurara o buna diureza si duc la inlaturarea congestiile si infectiile locale fara a avea dezavantajul reactiilor adverse”, a explicat dr. Carmen Nonn, medic specialist de familie cu competenta in apifitoterapie, Laboratoarele Fares Bio Vital.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: