Setari Cookie-uri

Sanatate pentru El: Tratamente naturiste pentru afectiunile prostatei

Tratamente naturiste pentru afectiunile prostatei: Daca pana acum eram obisnuiti cu statisticile conform carora 80% dintre barbatii trecuti de 80 de ani sufera de hipertrofia benigna de prostata (denumirea corecta pentru adenomul de prostata) sau de cancerul de prostata, mai nou circa 40% dintre barbatii pana in 40 de ani care intra in cabinetele de urologie se plang de prostata. Aceste probleme, de obicei inflamatii numite prostatite, se refera la dureri in organele genitale, nevoia imperioasa de a urina, mictiuni frecvente si disconfort in zona pelviana si sacrala, iar netratate se pot transforma in boli grave, cu prognostic rezervat.

Remedii folosite in tratarea prostatei



Echipa de cercetare a Laboratoarelor Fares Bio Vital a elaborat o formula de capsule alcatuita din cele mai studiate plante cu actiune asupra prostatei: extract din fructe de Palmier de Florida (Serenoa repens), extract de Pygeum africanum, radacina de urzica, ghimpe si extract de rosii standardizat in licopen. Exista mai multe forme de administrare astfel incat pacientul sa poate alege in functie de preferinte intre: capsulele PROSTATA, Ceaiul V – pentru prostata si vezica si ceaiul PROSTATA.


„Fitocomplexul continut in capsulele PROSTATA are o actiune anti inflamatorie, diuretica si antiseptica, fapt pentru care frecventa urinarilor nocturne este redusa. Totodata dispare senzatia de golire incompleta a vezicii, iar jetul urinar devine puternic. Asocierea tratamentului cu o alimentatie sanatoasa, practicarea sportului și reducerea nivelului de stres duce la o eficienta maxima a tratamentului, care imbunatateste totodata si sanatatea inimii”, a adaugat dr. Carmen Nonn.


Tratamentul cu capsulele PROSTATA este recomandat in hipertrofia benigna de prostata stadiul I si II, prostatite acute si cronice sau prevenirea afectiunilor prostatei la barbatii peste 35 de ani. Administrarea se face cu 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea meselor principale. Durata unei cure este de 3 pana la 6 luni si se pe poate repeta dupa o pauza de minim o luna.


Ceaiul V – pentru prostata si vezica contine seminte de dovleac, coada calului, menta, urzica, soc si osul iepurelui. Produsul reprezinta valorificarea retetei originale a farmacistului Andrei Farago, fondatorul Fares, cel care a conceput si a utilizat cu succes aceasta formula.


Plantele din compozitia acestui ceai au actiune diuretica si antiinflamatoare. La aceasta se adauga actiunea antiseptica urinara data de principiile active din coada calului, menta si osul iepurelui.
Acest ceai este recomandat in tratarea infectiilor si inflamatiilor urinare si in cazul microlitiazei urinare, hipertrofia de prostata si prostatita.


Ceaiul PROSTATA
actioneaza in vederea decongestionarii prostatei si a dezinfectarii tractului urinar, reduce frecventa mictiunilor nocturne si a usturimii ce poate aparea in timpul acestora. Este recomandat in hipertrofia de prostata, in infectiile acute si cronice ale prostatei, in afectiunile inflamatorii si infectioase ale vezicii urinare. Ceaiul contine: ghimpe, pufulita, urzica moarta, flori de galbenele, muguri de pin, splinuta, coada calului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.