Setari Cookie-uri

9 Beneficii uimitoare ale lamailor

Lamaile sunt fructe preferate inca din antichitate, cucerind prin gustul lor revigorant si aroma deosebita utilizata atat in farmacologie si cosmetica, cat si in bucatarie.

Lamaia curata intestinele si previne constipatia

Prin fibrele naturale, dar si substantele purificatoare pe care le contine lamaia purifica intestinele si intensifica peristaltica intestinala, adica miscarile de evacuare a continutului intestinal. Previne si trateaza astfel contipatia.

http://www.garbo.ro/articol/Sanatate/11641/apa-cu-lamaie.html

Foto: Shutterstock.com

Lamaia echilibreaza pH-ul sanguin

Stiati ca lamaia este considerata a fi singurul fruct cu pH alcalin care participa in mod deosebit la reechilibrarea pH-ului sanguin? Specialistii recomanda consumul de suc proaspat de lamaie diluat mult cu apa sau ceai pentru mentinerea sanatatii organismului.

Atentie insa la consumul de ceai, in mod exagerat predispune la pietre la rinichi.

Lamaia intareste sistemul imunitar

Lamaile intaresc sistemul imunitar si apara organismul impotriva infectiilor si a cancerului. De asemenea lamaile sunt utile si in infectiile respiratorii, chiar si pentru ameliorarea durerilor de gat si simptomelor faringitei si amigdalitei.

Citește și:

http://www.garbo.ro/articol/Sanatate/11641/apa-cu-lamaie.html

Lamaia dizolva pietrele la rinichi si la fiere

Lamaia este ideala pentru a preveni sau a trata calculii biliari si renali, dizolvand pietrele la fiere si pietrele la rinichi. se recomanda sa diluati lamaia in apa sau ceai si sa consumati zilnic lamaie pe o perioada mai lunga de timp pentru a va putea bucura de rezultate bune.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.