Setari Cookie-uri

Fructul KAKI - alunga oboseala si previne cancerul

Beneficiile fructului Kaki trebuie cunoscute de fiecare, caci acest fruct reprezinta o alternativa excelenta pentru dulciurile nesanatoase si totodata reprezinta un ingredient de nadejde al frumusetii si tineretii.

Beneficiile fructului kaki: Alunga oboseala

Fiind bogat in nutrienti care refac depozitele energetice ale organismului si stimuleaza activitatea creierului, fructul kaki este recomandat in perioadele de suprasolictare intelectuala, in perioadele de convalescenta, alungand starea de oboseala si avand efecte revigorante.

Beneficiile fructului kaki: previne aparitia cancerului

Fructul kaki face parte din categoria acelor alimente bogate in antioxidanti si nutrienti care ajuta la combaretea stresului oxidativ, prevenind modificarile la nivelul ADN-ului celular. De aceea nutritionistii includ acest fruct pe lista alimentelor care previn aparitia cancerului.

fructul kaki beneficii pentru sanatate si frumusete

Beneficiile fructului Kaki in frumusete

Beneficiile fructului kaki: intinereste aspectul pielii

Bogat in nutrientii de care pielea are cea mai mare nevoie, fructul kaki face parte din acele alimente utilizate in cosmetica, dar si in preparatele naturiste.

Citește și:

Prin continutul sau in vitamine si minerale, kaki este indicat pentru pielea uscata, arsa de soare, ridata sau cu fermitatea pierduta.

Consumati des alimente bogate in betacaroten (fructe si legume portocalii), iar pielea se va lumina si va capata un aspect mai tanar in foarte putin timp.

Foto: fructul kaki - beneficii pentru frumusete@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.