Setari Cookie-uri

Fructul KAKI - alunga oboseala si previne cancerul

Beneficiile fructului Kaki trebuie cunoscute de fiecare, caci acest fruct reprezinta o alternativa excelenta pentru dulciurile nesanatoase si totodata reprezinta un ingredient de nadejde al frumusetii si tineretii.

Beneficiile fructului kaki: indicat in durerile de stomac

Fructul kaki face parte din alimentele alcaline, scade aciditatea gastrica, dar si aciditatea sangelui, regland astfel activitatile metabolismului. Fructul kaki poate fi consumat in cantitati moderate in dieta celor care sufera de afectiuni ale stomacului.

Va recomandam sa cititi si:
Alimente-Pansament pentru STOMAC

Beneficiile fructului kaki: vedere mai buna

Fructul kaki ajuta in imbunatatirea acuitatii vizuale prin continutul sau ridicat in vitamina A, vitamina utila celulelor din retina pentru a interpreta mesajele luminoase.

fructul kaki beneficii pentru sanatate si frumusete

Kaki ajuta de asemenea in preventia degenerescentei maculare si a cataractei.

Beneficiile fructului kaki: stimuleaza imunitatea

Bogat in antioxidanti ca si ceaiul verde, dar si in vitamine si minerale, fructul kaki ajuta in cresterea imunitatii, fiind indicat in perioadele de tranzitie ale vremii, ca primavara si toamna. Fructul kaki ajuta in preventia bolilor de sezon si a virozelor respiratorii.

Citește și:

Beneficiile fructului kaki: combate depresia

Bogat in glucide de buna calitate, fructul kaki stimuleaza activitatea creierului si combate depresia.

Cititi si:
Alimente pentru creier
Curiozitati despre creier

Foto: Fructul kaki - beneficii pentru sanatate@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.