Beneficiile fructului Kaki trebuie cunoscute de fiecare, caci acest fruct reprezinta o alternativa excelenta pentru dulciurile nesanatoase si totodata reprezinta un ingredient de nadejde al frumusetii si tineretii.
Beneficiile fructului kaki: indicat in durerile de stomac
Fructul kaki face parte din alimentele alcaline, scade aciditatea gastrica, dar si aciditatea sangelui, regland astfel activitatile metabolismului. Fructul kaki poate fi consumat in cantitati moderate in dieta celor care sufera de afectiuni ale stomacului.
Va recomandam sa cititi si:
Alimente-Pansament pentru STOMAC
Beneficiile fructului kaki: vedere mai buna
Fructul kaki ajuta in imbunatatirea acuitatii vizuale prin continutul sau ridicat in vitamina A, vitamina utila celulelor din retina pentru a interpreta mesajele luminoase.
Kaki ajuta de asemenea in preventia degenerescentei maculare si a cataractei.
Beneficiile fructului kaki: stimuleaza imunitatea
Bogat in antioxidanti ca si ceaiul verde, dar si in vitamine si minerale, fructul kaki ajuta in cresterea imunitatii, fiind indicat in perioadele de tranzitie ale vremii, ca primavara si toamna. Fructul kaki ajuta in preventia bolilor de sezon si a virozelor respiratorii.
Beneficiile fructului kaki: combate depresia
Bogat in glucide de buna calitate, fructul kaki stimuleaza activitatea creierului si combate depresia.
Cititi si:
Alimente pentru creier
Curiozitati despre creier
Foto: Fructul kaki - beneficii pentru sanatate@Shutterstock.com