Setari Cookie-uri

Trateaza-te cu remedii homeopate

Homeopatia este o stiinta medicala ce trateaza bolile prin metode care simuleaza tendinta naturala de vindecare a organismului, folosind medicamente preparate din substante de origine minerala, vegetala si animala prin procedee specifice in laboratoare farmaceutice specializate.


9. Afectiuni ale aparatului digestiv
: balonare, constipatie, diaree, enterocolite, afectiuni hepatice, ciroza hepatica, colica abdominala si biliara, colon iritabil si alte afectiuni ale colonului, gastrite, ulcere, hepatite etc.

10. Afectiuni ale sistemului nervos
: anxietate, fobie, atacuri de panica, nevroze, depresii, tulburari de concentrare, tulburari de memorie, bulimie si anorexie, astenie de primavara, alcoolism, pareze, parestezii, dementa Alsheimer etc.

11. Afectiuni metabolice
: diabet, guta, artrite gutoasa, hiperuricemie, celulita, obezitate, spasmofilie etc.

12. Afectiuni osteo-articulare
: artroze si afectiuni ale articulatiilor, reumatism etc.

13. Afectiuni stomatologice
: igiena cavitatii orale (de exemplu paste de dinti homeopate), protectia cavitatii orale contra cariilor si aftelor bucale, paradontoze etc.

14. Alte afectiuni
: calvitie precoce, febra, intoxicatii, inflamatii diverste etc.


Care sunt avantajele remediilor homeopate?

Avantajele homeopatiei constau in faptul ca este lipsita de toxicitate si nu prezinta recatii adverse, iar costurile sunt reduse.

Care sunt dezavantajele si limitele acestei metode de tratament?

Limitele homeopatiei deriva chiar din principipiile fundamentale ale acesteia. Administrarea unui remediu duce la cresterea capacitatii de aparare a organismului, insa trebuie ca mai intai organismul sa aiba forta de a anihila boala. In consecinta, daca a fost depasit stadiul reversibil al unei boli, adica daca organismul a fost afectat atat de mult incat nu se mai poate reface prin forta sa naturala de vindecare, homeopatia nu mai are efect. Astfel de cazuri se intalnesc in: infarct miocardic, metastaze canceroase, scleroza masiva, moarte tisulara sau celulara. De asemenea, cand este interpus un factor mecanic, cum ar fi un calcul renal sau biliar, mai intai trebuie scos chirurgical calculul, mai apoi se poate face tratament homeopat pentru a inlatura riscurile recidivei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.