Setari Cookie-uri

Trateaza-te cu remedii homeopate

Homeopatia este o stiinta medicala ce trateaza bolile prin metode care simuleaza tendinta naturala de vindecare a organismului, folosind medicamente preparate din substante de origine minerala, vegetala si animala prin procedee specifice in laboratoare farmaceutice specializate.

De asemenea afectiunile strict chirurgicale se vor trata ca atare, homeopatia intervenind poate postchirurgical in sensul de accelerare a vindecarii.

Nici bolile care au fost indelung tratate cu medicamente nu se vor bucura de remediu homeopat, cel putin la inceput. Aceasta din cauza ca multe din simptomele pacientului sunt de fapt reactii adverse ori simptome secundare medicamentatiei, iar homeopatia tinteste vindecarea cauzei, nu interactionarea cu alte medicamente ce s-au administrat pe termen lung.

Dezavantajele homeopatiei nu exista, doar limitele acesteia se fac resimtite. Poate doar slaba accesibilitate privind remediile homeopate si lipsa unor centre suficiente pentru astfel de tratamente.

Cum se administreaza remediile homeopate?

In primul rand trebuie sa precizez ca remediile homeopate se administreaza la orice varsta, chiar si noului-nascut. Produsele homeopate se gasesc sub diverse forme: creme, unguente, supozitoare, geluri, dar cel mai adesea sunt granule (mari si mici). In general aceste granule se administreaza in numar de 10 daca sunt mici si in numar de 5 daca sunt mari, ele se toarna din tubuletele in care sunt pastrate direct in dopul acestor recipiente fara a fi atinse cu mana. Se introduc sub limba unde se tin jumatate de ora. Aceste granule trebuie administrate cu 15 minute inainte de masa sau dupa masa, cu conditia ca in cavitatea bucala sa nu existe nici o substanta tare, cum ar fi menta, nicotina, cafea, condimente etc. Cel ma bine este sa va salati pe dinti inainte de administrarea granulelor cu o pasta de dinti homeopata care, pe langa beneficiile pe care le prezinta asupra gingiilor si dintilor, creste capacitatea de absorbtie a granulelor homeopate.

V-am propus mai jos cateva clinici ce au servicii homeopate:

https://www.clarmed.ro/

https://bio-medica.ro/

https://www.medicalcity.ro/index.html

https://www.anaismedical.ro/


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.