Setari Cookie-uri

O noua speranta pentru Pacientii cu afectiuni autoimune

Pacientii cu afectiuni autoimune sunt nevoiti sa aloce intre 6 si 12 zile pe an din timpul lor liber doar pentru indeplinirea formalitatilor impuse de lege si pentru procurarea medicamentelor.

Un gest pur de voluntariat facut de A.P.A.A. aduce beneficii semnificative pentru pacienti si familiile acestora. “Suntem incantati pentru ca prin acest serviciu este asigurata continuitatea administrarii terapiilor chiar si in conditiile in care pacientii nu sunt din Bucuresti sau sunt greu deplasabili din cauza afectiunii de care sufera”, a spus dr. Roxana Dumitrescu, Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes (medic primar dermato-venerolog, medic specialist medicina generala, cercetator stiintific).

“Eforturile sunt mari atat din partea A.P.A.A., cat si din partea firmelor partenere implicate, firma de transport Alex Com, Farmaciile DONA si Pharma Vision. Suntem deschisi sa atragem orice alta firma partenera care doreste sa sustina acest proiect, in beneficiul pacientilor”, a completat Rozalina Lapadatu.

Citește și:

“Sustinem proiectul A.P.A.A. pentru ca este gandit sa aduca beneficii extrem de importante pentru pacientii cu afectiuni autoimune, pornind chiar de la o nevoie stringenta si reala a acestora. Am fost de acord sa contribuim prin sustinerea aprovizionarii in timp util cu medicamentele necesare, cei de la A.P.A.A. fiind foarte profesionisti si colaborand in baza unei planificari clare. Disponibilitatea medicamentelor este unul dintre avantajele noastre competitive pe piata, deci decizia sustinerii proiectului APAA a fost una naturala”, a declarat Ana Maria Petculescu, Director de Marketing Farmaciile DONA.

Aboneaza-te si tu la Newsletterul Healthy pentru a primi si alte informatii din SANATATE. De asemenea iti recomandam sa vizitezi Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.