Setari Cookie-uri

5+5 Mituri si Adevaruri despre VAGIN

Descopera cele mai intersante informatii despre VAGIN pe care trebuie sa le cunosti!

Vaginul – organul ce asigura placerea dragostei si actul reproducerii – a starnit multe controverse in istoria medicala si nu numai.

Astfel in jurul vaginului au luat nastere mituri si adevaruri dintre care vom alege in articolul curent cateva mai interesante, care merita stiute.

Va recomandam sa cititi si articolul Dosarele X ale vaginului: 32 de curiozitati despre vagin, punctul G si orgasm

5 Mituri despre Vagin

Viata sexuala intensa “largeste” vaginul

Exista acest mit care circula de foaaaarte mult timp aproape in toate populatiile lumii. Este insa un mit, pentru ca “largimea” vaginului depinde de dimensiunile soldului, dar si de inaltimea femii, find totodata influentata de cat de “lucrati” sunt muschii dragostei – pubococcigienii. Exista de asemenea si o influenta genetica, dar si nasterile influenteaza dimensiunile vaginului.

Citește și:



Exista insa exercitii pentru vagin care au rolul de a reface tnusul muschilor care inconjoara vaginul, ajutand la “contractia” eficienta a acestuia in timpul actului sexual.

Cu alte cuvinte dimensiunea vaginului este determinata de orice alt factor, dar nu de viata sexuala care are chiar efect invers, de a creste tonusul vaginului.

Poti pierde lucruri in interiorul vaginului

Un alt mit care circula printre femei. Orice introducem in vagin nu are unde “sa se duca” pentru ca vaginul comunica mai departe cu uterul si... aici se cam termina drumul pe care il poate lua un obiect – cel mut in cazuri pur teoretice ar putea patrunde in trompa uterina (spunem pur teoretice pentru practic nu s-a auzit de asa intamplare).

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.