Setari Cookie-uri

5+5 Mituri si Adevaruri despre VAGIN

Descopera cele mai intersante informatii despre VAGIN pe care trebuie sa le cunosti!

Cat si cum secreta vaginul – secretiile vaginale normale

Vaginul inainte de menstruatie si imediat dupa prezinta secretii vaginale scazute si vascoase, usor albicioase. Cu cat femeia se apropie de ovulatie cantitatea de secretii vaginale creste si acestea devin mai apoase si mai transparente.

La ovulatie, vaginul poate constitui pana la 2 lingurite de secretii vaginale – acestea au rol important in lubrefiere si stimuleaza libidoul femeii in perioada in care aceasta poate ramane insarcinata.

Vaginul este mai curat decat gura!

Da, flora vaginala este mult mai saraca si mai putin nociva pentru sanatate decat flora cavitatii orale, fara a mai pune la socoteala si o cavitate orala cu carii, tartru sau igiena defectuoasa, aceasta reprezentand un adevarat focar.

Desigur, unora dintre cei care citesc paragraful de mai sus le trece prin minte comparatia intre un sarut si sexul oral – care la femeie, afirma unii specialisti, poate fi echivalentului unei linguri de iaurt. Poate nu v-a parut a fi tocmai cel mai “cuminte” subiect dar adevarurile trebuie spuse .

Citește și:

“vagin” este cuvantul cel mai des folosit de femei

Si iata ca numai astazi ati rostit, macar in gand, de cateva zeci de ori acest cuvant . Sondajele au scos la iveala faptul ca unul dintre cele mai folosite cuvinte in comunitatile de femei este “vagin”, aceasta pentru ca este un organ foarte important pentru femeie, atat ca sanatate sexuala cat si ca reproducere.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.