Setari Cookie-uri

5+5 Mituri si Adevaruri despre VAGIN

Descopera cele mai intersante informatii despre VAGIN pe care trebuie sa le cunosti!

O femeie mica are un vagin stramt

O femeie mica are proportional un vagin mai scurt, insa atentie, nu este obligatoriu ca dimensiunile vaginului sa fie corelate inaltimii. Iar un vagin scurt nu este neaparat stramt. Dimensiunile vaginului depind de multi factori: folosirea muschlor perineali, activitatea fizica creste tonusul vaginal, predispozitia staturala etc.

Va sugeram sa va delectati cu cateva informatii despre cel mai puternic vagin din lume!

5 Adevaruri fascinante despre vagin

Cea mai sensibila zona a vaginului

Cea mai inervata zona a vaginului si deci si cea mai sensibila zona atat ca receptori ai placerii cat si ai durerii este reprezentata de primii 3 cm de la orificiul vaginal. Tot in aceasta zona, la proximativ 2,5-3 cm anterior s-ar afla si punctul G. Pozitia punctului G este controversata, insa cu siguranta exista, in ciuda multor afirmatii sceptice.

Citește și:

Urmatoarea zona a vaginului spre colul uerin este tot mai putin inervata, deci mai putin sensibila. Asa se explica de ce tampoanele se introduc porfund in vagin si nu jeneaza cu nimic femeia care le poarta. Tot asa se explica de ce si rana de col uerin sau chiar transformarea canceroasa a leziunilor de col nu sunt simptomatice – femeia nu simte nimic.

Va recomandam sa cititi si: Testul Babes-Papanicolau – tot ce ar trebui sa stie o femeie

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.