Setari Cookie-uri

5+5 Mituri si Adevaruri despre VAGIN

Descopera cele mai intersante informatii despre VAGIN pe care trebuie sa le cunosti!


Insa obiectele mari, tampoanele, obiectele destinate placerilor sexuale nici macar in uter nu ajung pentru ca acel col uterin care face legatura intre vagin si uter este destul de stramt. Asadar in vagin nimic nu se pierde, mai mult decat atat vaginul are si o capacitate de autocuratare.

Sunt necesare spalaturi vaginale pentru a curata vaginul

Un alt mit despre vagin este reprezentat de spalaturile vaginale – acestea NU fac parte din rutina igienei intime asa cum s-ar crede.

Spalaturile vaginale nu “curatata” vaginul pentru ca acesta are capacitate de autocuratare, ci mai rau strica in cazul unei femei sanatoase intim pentru ca afecteaza pH-ul vaginal si flora vaginala, predispunand femeia la vaginite si candidoza.

Lubrefiantul inlocuieste excitarea femeii

Vaginul unei femei excitate sexual se va lubrefia natural. Daca femeia nu este lubrefiata, foarte probabil barbatul nu a reusit sa o incite suficient. Lubrefiantul nu este indicat de rutina in cupluri, el este util atunci cand femeia are o suferinta ce o impiedica sa se lubrefieze sau se foloseste ocazional, in perioadele in care femeia este stresata de exemplu.

Citește și:

Lubrefiantul poate predispune femeia la candidoze si alte vaginite, mai ales daca este utilizat des.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.