Setari Cookie-uri

15 lucruri utile despre inelul contraceptiv

O femeie activa sexual se confrunta cu multe probleme pe care trebuie sa le rezolve, adesea acceptand "compromisuri" pentru a asigura contraceptia.

Prezervativul nu este foarte placut, pilulele contraceptive pot afecta ficatul, stomacul si intestinele, avand in timp si alte efecte adverse, sanii sunt durerosi la inceperea administrarii pilulelor, iar alte metode contraceptive sunt fie prea scumpe, fie mai greu de abordat. Sa nu mai punem la socoteala ca este chiar greu ca in fiecare zi sa nu uiti sa iei la ora fixa pilula!

inelul contraceptiv

Iata de ce specialistii s-au gandit la o metoda contraceptiva mult mai facila si mai sanatoasa pentru femeia activa sexual: inelul contraceptiv!

Acest inel nu mai afecteaza organele interne fiindca nu trece prin tubul digestiv, nu are nevoie de aplicare zilnica, nu trebuie carat in geanta si nici nu determina simptome specifice anticonceptionalelor, cum ar fi sanii durerosi.

Acest inel contraceptiv evita si riscurile pe care le au aparatele care se monteaza intrauterin – steriletul.

Citește și:

inelul contraceptiv

Ce este inelul contraceptiv?

Inelul contraceptiv reprezinta o metode anticonceptionala cu protectie maxima impotriva sarcinii, ca si in cazul pilulelor contraceptive.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.