Setari Cookie-uri

7 Alimente care iti omoara pofta de sex

Exista o serie de alimente care pot afecta dorinta sexuala, dupa cum ne arata mai multe studii de specialitate.

Si cum o veste rea nu vine niciodata singura, aceste alimente si substante alimentare au si alte efecte nocive asupra sanatatii.

alimente care scad pofrta de sex libidoul

Iata o lista schematica cu acele alimente care ar putea afecta viata sexuala si nu numai.

Cafeaua

Am ales sa incepem aceasta lista de alimente cu cafeaua, pentru ca foarte multe persoane o consuma. Si in aceasta ordine de idei trebuie sa mentionam ca aceasta bautura este cumva la limita: bauta in cantitati mici este ca un medicament, dar in cantitati mari devine un adevarat pericol pentru sanatate.

Este indicat sa beti o ceasca de cafea pe zi, dimineata, dupa ce ati luat micul dejun si niciodata pe stomacul gol. Cafeaua nu trebuie indulcita. Rareori puteti consuma si doua cesti de cafea, in zilele dificile, dar nu trebuie sa faceti un obicei.

alimente care scad pofrta de sex libidoul

Cititi mai multe informatii despre beneficiile consumului de cafea.

Citește și:

Ce se intampla insa cand consumam mai mult de 1-2 cesti de cafea pe zi? Ei bine apar reactiile adverse, nedorite. Se pare ca un consum excesiv de cafea duce la scaderea libidoului, dar si la afectarea glandei tiroide.

Tot printr-un consum excesiv de cafea sunt afectate si glandele suprarenale, responsabile de secretia hormonilor de stres. Devenim astfel sensibili in fata stresului, suntem predispusi la ingrasare si culmea, s-ar putea sa ne simtim obositi, chiar daca bem multa cafea.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.