Setari Cookie-uri

9 Semne Premonitorii ale CANCERULUI DE COL

Unele dintre cele mai comune simptome pot ascunde cauze nebanuite. Tu cand ai fost ultima data la medic?

Semne si simptome ale cancerului de col

semne si simptome cancer de col uterin Cancerul de col uterin prezinta semne si simptome comune, deloc specifice, unele dintre acestea putand fi usor ignorate de catre pacient.

Semne si simptome ale cancerului de col: Anemia

Anemia este de mai multe feluri, putand fi carentiala, prin hemoliza, prin pierdere de sange etc. Atunci cand anemia este de tip feripriv, cand hemoglobina este scazuta si persista o vreme mai lunga, revenind dupa tratament cu fier si alimentatie adecvata, atunci ar trebui sa se ridice suspiciunea unei boli consumtive, cum este cancerul, urmand a se identifica localizarea acestuia.

Oricarei anemii trebuie sa i se caute cauza! Aceasta este o regula care nu ar trebui neglijata. Nu de putine ori cauzele anemiei sunt boli la care nu ne-am astepta.

Citeste si:

Interpretare analize medicale: ANEMIA

Semne si simptome ale cancerului de col: starea continua de oboseala

Starea de oboseala poate fi un simptom pentru multe afectiuni, insa atunci cand oboseala persista in ciuda modificarilor din stilul de viata, atunci ar trebui realizate investigatii suplimentare.

Citește și:

Starea de oboseala apare in cancer pentru ca aceasta maladie este una consumptiva, cu alte cuvinte consuma resursele din organism, inclusiv pe cele energetice, instalandu-se starea de oboseala.

Starea de oboseala poate fi accentuata si de anemie. Citeste si:

9 Cauze misterioase ale starii de oboseala

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.