Setari Cookie-uri

Mihaela Tatu despre fibromul uterin: Am realizat ca granita dintre azi si maine este uriasa

Pe Mihaela Tatu o stim de pe ecranele televizoarelor, prezenta in special in emisiuni dedicate femeilor, emisiuni pe care le-am urmarit cu interes, dar si cu drag.

Se spune ca nimic nu este intamplator. Cum v-a schimbat viata aceasta experienta?

...Radical. Totul s-a petrecut atat de repede incat mi-a cam dat de gandit. Adica eu fusesem la un control in primavara, iar dupa 8 luni cand am fost la urmatorul, aveam deja fibromul de 11 cm. Asadar, pentru mine, 2 controale pe an sunt binevenite.

Dupa aceasta experienta am hotarat sa-mi iau corpul si starea de sanatate mai in serios. Am realizat ca granita dintre azi si maine este uriasa. Ca echilibrul este fragil si ca numai o atenta cunoastere a propriei fiinte poate duce la armonie. Am hotarat sa imi iau o pauza ca sa ma refac, sa-mi fac un control mai atent si sa ma pozitionez pe mine pe ordinea prioritatilor. Mi-am schimbat stilul si mai ales ritmul de viata. Fac lucrurile care conteaza cu adevarat. Si am devenit foarte atenta la semnalele pe care mi le da corpul.

Citește și:

Sunteti un om minunat, inspirand celor din jur voie buna si optimism. Ce le transmiteti femeilor care sufera de aceasta afectiune, dar si femeilor in general?

Mergeti la doctor! Nu este o virtute sa spuneti ca v-ati sacrificat pentru familie. Este alegerea voastra. Dar trebuie sa fiti constiente ca daca voi nu sunteti bine, intreaga familie suporta consecintele. Pentru ca voi, dragile mele, sunteti echilibrul in familiile voastre.

Fibromul nu este un capat de tara daca sunteti bine informate si descoperiti afectiunea din timp. Nu va speriati si informati-va (desprefibrom.ro)! Sunt multe metode de tratament. Dar mergeti la control! Iubiti-va, respectati-va si aveti stima de sine! Fiti bucurie si armonie pentru familiile voastre, dar o bucurie reala si autentica. Iar aceasta vine dintr-o stare de sanatate buna. Nu va impuneti limite cand este vorba despre sanatate. Sunteti ceea ce alegeti voi sa fiti! Incepe chiar din acest moment sa te gandesti la tine ca la cea mai importanta fiinta din viata ta si fa ceea ce trebuie facut ca sa fie asa. Chiar din aceasta clipa!

Citește și:

Va invitam sa vizionati mai jos mesajul pe care Mihaela Tatu il transmite tuturor femeilor.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.