Setari Cookie-uri

Cum am reusit eu sa am un corp de vis

M-a gandit sa va povestesc toata experienta mea de la un corp pufos si... grasut, de ce sa nu recunosc, la unul de-a dreptul superb. In primul rand trebuie sa stiti ca nu exista niciodata rezultate fara munca. Succesului ii place efortul un citat care mi-a stat referinta in tot drumul meu spre o silueta mai frumoasa decat in reviste.

M-a gandit sa va povestesc toata experienta mea de la un corp pufos si... grasut, de ce sa nu recunosc, la unul de-a dreptul superb. In primul rand trebuie sa stiti ca nu exista niciodata rezultate fara munca. “Succesului ii place efortul” – un citat care mi-a stat referinta in tot drumul meu spre o silueta mai frumoasa decat in reviste.

slabire La inceput am crezut si eu in minuni, in toate acele tratamente care promit sa elimine surplusul de kilograme, in ceaiurile diuretice care doar te deshidrataeaza dar nu au niciun efect asupra tesutului adipos, in pastilele de slabit, in impachetarile anticelulitice care doar distrug colagenul din piele de dau aspectul ala plan al pielii, dar grasimea ramane tot acolo urmand sa se rearanjeze in forma celulitica, adica sa recidiveze. Am incercat curele de slabire drastice, tot felul de diete... am incercat de toate.

Citește și:

Vreau sa va spun ca atunci cand eram micuta, eram slabuta rau. Apoi, prin scoala generala am inceput sa iau proportii. Eu am fost dintotdeauna o fetita atenta cu corpul ei, mi-a placut sa ma imbrac feminin, sa aleg haine care sa ma avantajeze, nu am fost foarte grasuta, insa destul de... Oricum, colegii nu radeau de mine caci eram cocheta, desi... supraponderala. Mai tarziu, cand am ajuns la adolescenta, dupa majorat, cand orice fetita isi doreste un prieten, am inceput sa resimt apasatoare kilogramele mele in plus. Am inceput sa tin tot felul de diete, dar n-am avut rezultate. Mai ales dupa 23 de ani am incercat de toate, cel mai rau mi-au facut pastilele de slabit si dietele prin infometare sau numai cu fructe sau lactate. Am facut ulcer, noroc ca l-am depistat inca in stadiu incipient, astfel incat am reusit sa scap cu tratament, numai ca dietele prin infometare si pastilele de slabit mi-au distrus mult sanatatea.

Citește și:

Pe moment, slabisem repede, ca ulterior sa am dereglari hormonale de care nici nu stiu cum am mai reusit sa scap si uneori ma intreb daca chiar am scapat. Si ma intreb asta pentru ca urmarile nu apar atunci, ci la un timp dupa. Am avut probleme tiroidiene (de la care m-am ingrasat si mai mult), dar si ovariene, am facut chisturi ovariene, cu tulburari menstruale, a fost groaznic, intr-un an si jumatate am reusit sa scap de toate problemele de sanatate cu care ma procopsisem.

A fost insa frustrant... Prima data m-am dus la ginecolog pentru tulburarile de care sufeream si durerile pe care le simteam, ca apoi dupa analizele de sange sa imi spuna medicul ca am si alte probleme, ca trebuie sa merg la ecografie, ca trebuie sa ajung apoi la un internist, care m-a trimis peste tot caci aveam o groaza de probleme de imi era frica sa mai merg la vreo analiza de teama ca imi mai gaseste ceva.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.