Setari Cookie-uri

Cum am reusit eu sa am un corp de vis

M-a gandit sa va povestesc toata experienta mea de la un corp pufos si... grasut, de ce sa nu recunosc, la unul de-a dreptul superb. In primul rand trebuie sa stiti ca nu exista niciodata rezultate fara munca. Succesului ii place efortul un citat care mi-a stat referinta in tot drumul meu spre o silueta mai frumoasa decat in reviste.

La sala de fitness am facut tot felul de exercitii de care nu i-as fi imaginat vreodata ca exista. Intructorii sunt foarte inventivi, eu imi alesesem unul, dar cand lipsea il mai inlocuia o doamna, care insa stia exact ce sa-mi spuna sa fac caci ma simteam tare bine cand plecam de acolo. Am pastrat unele exercitii pe care le fac si acum, incep cu banda, unele sunt cu mingiuta aceea mare, unele sunt la aparate si mai fac exercitii de brate cu gantere de 3 kg.

Ideea este ca am ajuns la o silueta perfecta, intructorul m-a ajutat sa inteleg care sunt exercitiile potrivite corpului meu, acum am forme musculare frumoase, picioare ca-n reviste si brate suple. Ceea ce vreau sa incurajez cu povestea mea, desi poate nu ma pricep atat de bine in a povesti, este ca merita sa mergeti la nutritionist si la sala daca doriti un corp superb si sanatos. Culmea, cheltuiti si mai putini bani, caci celelalte metode de slabit m-au costat mai mult, plus restabilirea sanatatii de dupa, plus cosmarul trairii unor astfel de probleme. Castigati si financiar, dar mai ales ca viata, caci invatati ce este mai sanatos pentru voi. Va urez succes in tot ceea ce va propuneti.

Citește și:

Alice

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.