Setari Cookie-uri

5 Tehnici de Aur - Cum au reusit Ei sa renunte la fumat!

Fumatul - un viciu ce atinge multi oameni, ce da senzatia de maturitate, ce "integreaza" pustii in anturaj, ce ofera o ocupatie si asigura socializarea la locul de munca, ce naste prietenii si face cafeaua atat de buna dimineata! E alaturi de fumator atunci cand e nervos si totodata atunci cand este fericit sau se relaxeaza in fata televizorului! Ce buna e tigara! Apoi brusc apare ideea de a renunta la ea! De ce sa renunti la fumat?!

Lumi_caisa ne povesteste cat de multumita si mandra de sine a fost atunci cand a reusit sa renunte la fumat: "Salut. Si eu m-am lasat acum cativa ani de fumat si pot sa-ti spun cum a fost. Cred ca in primul rand iti trebuie unul sau mai multe motive serioase.
Mie imi spunea copila ca miros urat, pt. mine mai bine imi tragea o palma decat sa aud asta mereu, ma impingea cand ma apropiam de ea, am ajuns sa ma ascund in baie sa nu ma vada ca fumez, spunea ca-i dau exemplu prost, plus banii pe care ii dadeam zilnic pe tigari. Era in vremea cand au inceput sa se scumpeasca prima data. Zic ca-ti trebuie un motiv serios pt. ca eu am mai avut tentative de a ma lasa si cand dadeam de greu ziceam ce mama zmeului, aia nu, aia nu si iar ma apucam. Toate astea m-au hotarat nu sa nu mai fumez, m-am hotarat intr-o seara, m-am rugat frumos la Dumnezeu sa ma ajute si miracolul s-a produs. Mai aveam tigari in casa si le-am donat ptr. ca de a doua zi nu mi-au mai trebuit. Nu m-am ingrasat deloc de la asta. Succes. Merita!"

Citește și:

Sper ca aceste marturisiri sa motiveze macar o parte din fumatorii ce le vor citi si va invit sa va alaturati pentru sustinere celor care au reusit aici, pe Forumul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.