Setari Cookie-uri

Astrologia japoneza a sangelui: Sexualitatea masculina si grupele sanguine

Japonezii sunt de parere ca sexualitatea si sex-appeal-ul unei persoane, barbat sau femeie, pot fi tradate de grupa sanguina. Daca esti curioasa sa afli mai multe despre partenerul tau de viata si personalitatea sa erotica (cu o singura conditie: sa-i stii grupa sanguina), te invitam sa citesti descrierile de mai jos.

Esti ceea ce este si sangele tau, spun si cred japonezii... Incepand cu anii '70, cultul sangelui a capatat o amploare din ce in ce mai mare in Japonia si acest lucru se datoreaza lui Masahiko Nomi care a preluat si a extins o parte din ideile si cercetarile lui Takeji Furukawa (1927 - “Studiul temperamentelor si grupele de sange”). Pe taramurile Tarii Soarelui Rasare grupa de sange este un topic social destul de comun, personalitatea fiecarui individ si compatibilitatea dintre parteneri cu anumite grupe de sange fiind aduse in discutii la fel de frecvent ca zodiile sau ca vremea -in cazul englezilor (comparatia nu este deloc exagerata). Grupele de sange au devenit un criteriu extrem de important, concentrandu-se, la fel ca si astrologia, pe aspectele relationale ale vietii cuiva.

In constiinta populara japoneze, s-a inradacinat puternic aceasta teorie a “ketsu eki gata” (=grupa de sange), iar mitologia sangelui nu s-a oprit doar la subiecte de conversatii. Teoria personalitatii in functie de grupa sanguina a devenit din ce in ce mai populara. In unele ziare japoneze, exista rubrici speciale, langa cele din horoscop, care emit previziuni (cum te vei simti astazi, ce alimente sa eviti, care va fi starea ta de spirit etic) in functie de grupa de sange a fiecaruia. In faza incipienta de cunoastere, tinerii au ca punct de reper... grupa de sange. De altfel, pentru a asigura armonia in interiorul unui grup, atunci cand fac recrutari de personal, persoanele responsabile de angajari iau in considerare grupa de sange a candidatilor, incercand sa faca combinatiile optime de sange. In plus, companiile de matrimoniale determina posibilitatea de intelegere a doua persoane si fac cuplari pornind... tot de la grupa de sange. Pe piata japoneza exista chiar produse special concepute pentru grupele sanguine diverse. Mai mult, japonezii sunt de parere ca sexualitatea si sex-appeal-ul unei persoane, barbat sau femeie, pot fi identificate pornind de la grupa sanguina. Daca esti curioasa sa afli mai multe despre partenerul tau de viata si personalitatea sa erotica si stii care ii este grupa de sange, te invitam sa citesti descrierile de mai jos. Intr-un articol viitor vom trata si personalitatea erotica feminina in functie de grupa sanguina:

Citește și:

Grupa 0 : Barbatul "o gata" - Razboinicul

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.