Setari Cookie-uri

Astrologia japoneza a sangelui: Sexualitatea masculina si grupele sanguine

Japonezii sunt de parere ca sexualitatea si sex-appeal-ul unei persoane, barbat sau femeie, pot fi tradate de grupa sanguina. Daca esti curioasa sa afli mai multe despre partenerul tau de viata si personalitatea sa erotica (cu o singura conditie: sa-i stii grupa sanguina), te invitam sa citesti descrierile de mai jos.

Pentru barbatul bii gata, sexul inseamna inspiratie, dorinta, emancipare si spontaneitate, iar in intimitate este foarte pasional si creativ. Poate ca nu este tocmai partenerul de viata pe care sa-l poti avea langa tine o viata intreaga, tinand cont de inclinatia innascuta catre infidelitate, insa intuitia sa sexuala il face apt pentru a intui cel mai bine dorintele si nevoile sexuale ale partenerei. Este libertin si accepta cu greu sa se implice serios intr-o relatie. Avand in vedere ca sexul reprezinta pentru el modalitatea principala de a se apropia de o persoana, sexul constant si afectiunea sincera, nedisimulata pe care le primeste de la o femeie pot evolua intr-o relatie stabila. Daca este indragostit, va incerca sa fie fidel.

Compatibilitati erotice optime: B este cel mai compatibil cu B si AB

Grupa AB : – Barbatul "aibii gata" - Umanistul

Citește și:

Grupa de sange AB prezinta atat trasaturi ale grupei A de sange, cat si trasaturi ale grupei B, iar personalitatea barbatului de tip "aibii gata" este contradictorie: barbatul umanist este tafnos, dar diplomat, sociabil, dar distant, practic, insa un romantic incorigibil, calculat, insa impulsiv, spontan, dar conservator, ambitios si dorind sa obtina succesul, insa rareori gandindu-se la repercusiunile actiunilor sale nesabuite. Barbatul “aibii gata” stapaneste la perfectie arta comunicarii si a relationarii, este indecis si destul de nesigur, mascand insa de minune acest lucru: personalitatea sa pare a-i fascina pur si simplu pe cei din jur.

Pasiunile erotice au un efect devastator asupra lor caci ii ravasesc lumea interioara. Ii place jocul iubirii, insa ii este o frica de moarte de a nu se indragosti iremediabil. Ii place sa preia comanda, insa partenera ideala trebuie sa stie cum sa ii gadile orgoliul, lasandu-l sa-si dovedeasca masculinitatea. Asteapta placeri sublime de la partenera, insa stie cum sa le ofere, nu are complexe sexuale si nici nu sufara de inhibitii. Este cel care intelege cel mai bine necesitatea preludiului pentru a obtine satisfactia femeii pe care o iubeste, dar si un act sexual care se vrea desavarsit pentru ambii parteneri..

Citește și:

Compatibilitati erotice optime: AB este cel mai compatibil cu AB, B, 0 si A

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.