Setari Cookie-uri

Astrologia japoneza a sangelui: Sexualitatea masculina si grupele sanguine

Japonezii sunt de parere ca sexualitatea si sex-appeal-ul unei persoane, barbat sau femeie, pot fi tradate de grupa sanguina. Daca esti curioasa sa afli mai multe despre partenerul tau de viata si personalitatea sa erotica (cu o singura conditie: sa-i stii grupa sanguina), te invitam sa citesti descrierile de mai jos.

Odinioara, razboinicii reprezentau o categorie speciala a barbatilor caci acestia erau cei indrazneti, cei curajosi, cei respectati, cei temuti, cei care nu se dadeau in laturi de la nimic, obisnuind sa ii calauzeasca pe ceilalti si sa-i conduca. Dintre toate tipologiile masculine, barbatul “o gata” este cel mai reprezentativ (masculin) pentru tagma careia ii apartine. Plin de ambitii si de vanitati, barbatul razboinic este gata sa-si asume riscuri, este dispus sa mearga pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce i se cuvine... inclusiv femeia pe care o place. Este foarte agil, dinamic, activ, de creativ, de o energie inepuizabila. La fel este si in intimitate...

Stapaneste la perfectie tehnica seductiei si stie cum sa impresioneze o femeie pentru a-si atinge scopurile. Pentru ca ii plac provocarile, o femeie care ii cedeaza din prima nu va mai prezenta interes pentru el si a doua oara. Are nevoie de diversitate si ii place sa vaneze... aproape la fel de mult cat isi doreste sa intalneasca femeia care sa-l infranga si sa-l tina sub papuc. De asemenea, poate fi posesiv, capricios si extrem de gelos. Partenera ideala trebuie sa aiba o personalitate la fel de puternica ca si a sa, sa fie sigura pe ea, deschisa provocarilor si agera. Pe plan erotic, nu ii displace deloc rolul sau de initiator sau de dominator, insa din cand in cand adora sa fie el cel dominat. Sexul conventional il plictiseste repede.

Citește și:

Compatibilitati erotice optime: 0 este cel mai compatibil cu AB si 0

Grupa B : –Barbatul "bii gata" - Vanatorul

In vremuri de demult, barbatul cu grupa sanguina B era vanator -obisnuind sa se mute dintr-un loc in altul, sa vaneze, sa descopere noi teritorii, sa se stabileasca in cel care i se potriveste cel mai bine, sa-si impuna stilul de viata. Vanatorul - Barbatul “bii gata” - are o personalitate fermecatoare, o individualitate puternica, este un vesnic Don Juan, traind clipa, traind iubirea, bucurandu-se de viata in toate formele ei. Instinctele sale erotice sunt puternic dezvoltate si sexualitatea joaca un rol promordial in viata sa. Este in permanenta pregatit sa vaneze si sa cucereasca inca de la prima intalnire. Are initiativa, insa nu are rabdare. Stapaneste la perfectie tehnicile din dormitor si nu refuza niciodata experimentele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.