Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru Luna Noiembrie

Horoscopul Sanatatii pentru Luna Noiembrie: Iata ce v-au rezervat astrele pentru luna noiembrie in privinta sanatatii.

astrologie: horoscopul sanatatii pentru luna noiembrie Rac


Nativii Rac traiesc o luna frumoasa privind responsabilitatile si dezvoltarea personala. Cu sanatatea stati bine atata vreme cat va ingrijiti de acest aspect. Racelile sau gripa reprezinta si pentru nativii Rac un risc de aceea este indicat sa va vaccinati pentru a evita o viroza respiratorie. Aveti grija la accesele alimentare pentru ca va pot produce probleme de sanatate: probleme digesttive, accentuarea diabetului sau a altor afectiuni.

Este indicat pentru nativii Rac care sufera de afectiuni mai vechi sa urmeze intocmai sfaturile medicului, sa urmeze tratamentele, dieta – aceasta pentru ca luna noiembrie reprezinta pentru nativii Rac din punct de vedere al sanatatii o perioada de tranzitie, de adaptare, o perioada sensibila peste care pot trece cu usurinta daca urmeaza cateva masuri simple de precautie.

Leu


Luna noiembrie este una plina de energie, de vitalitate pentru nativii Leu. Tonusul nativilor Leu se manifesta atat la nivel psihic, cat si fizic. Bolile stau departe de dumneavoastra in aceasta luna si energia va permite sa aveti tot felul de activitati, inclusiv cele care au menirea de a va stimula si mai mult sanatatea. Astfel sunt avantajate in luna noiembrie pentru Nativii Leu toate activitatile fizice, dar mai ales cele care vi se potrivesc, cele care se sprijina pe talent sau pe o vocatie: dans, patinaj, sporturi olimpice etc. Este o buna perioada in care sa imbinati sportul cu placerea, sanatatea cu implinirea. De asemenea este o luna de introspectie din punct de vedere sentimental, ceea ce confera nativilor Leu un echilibru psihic si interior.

Fecioara


fecioara: horoscopul sanatatii pentru luna noiembrie Luna Noiembrie este una de introspectie si autocontrol pentru nativii Fecioara, astfel ca si in ceea ce priveste starea de sanatate fecioara isi asuma responsabilitatea, devine atenta, urmeaza tratamente etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.