Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru Luna Noiembrie

Horoscopul Sanatatii pentru Luna Noiembrie: Iata ce v-au rezervat astrele pentru luna noiembrie in privinta sanatatii.

Sagetator


Luna noiembrie se anunta una energica pentru nativii Sagetator. Sunteti plini de energie, de forta fizica, iar bolile va ocolesc in aceasta perioada. Este posibil ca in a doua jumatate a lunii noiembrie sa simtiti o usoara tensiune psihica ca semn de suprasolicitare. Racelile va pot da batai de cap, dar nu se prevad mari riscuri pentru sanatate din punct de vedere astral.

Capricorn


horoscopul sanatatii in noiembrie pentru toate zodiile Luna noiembrie este una sensibila, delicata din punct de vedere al starii de sanatate. Chiar daca din punct de vedere psihic aveti o energie debordanta, totusi fizic sunteti sensibili in fata bolilor. De aceea se sugereaza Nativilor capricorn sa fie prudenti, atenti in privinta sanatatii, sa evite excesele sau situatiile riscante, sa adopte un stil de viata echilibrat.

Varsator


Prima parte a lunii noiembrie nu este tocmai buna pentru Nativii Varsator din punct de vedere al sanatatii. Sunteti usor lipsiti de energie fizica si psihica decat va stiti de obicei in prima parte a lunii, dar bolile par sa va ocoleasca luna aceasta. Nativii Varsator isi recapata insa tonusul energetic in a doua jumatate a lunii noiembrie cand devin plini de vitalitate atat din punct de vedere fizic cat si psihic, au idei mari, pofta de viata, energie de munca, iar bolile stau departe de acesti nativi care au de obicei un organism puternic. Racelile le pot crea usoare probleme, dar Varsatorii isi revin repede.

astrologie: horoscopul sanatatii pentru nativii Pesti Pesti


Prima jumatate a lunii noiembrie este una sensibila din punct de vedere al sanatatii pentru Nativii pesti. Unele boli mai vechi pot deveni acum simptomatice (afectiuni stomatologice, boli sezoniere etc.), racelile sau infectiile pot sa afecteze sanatatea nativilor Pesti. De asemenea luna noiembrie este una agitata, solicitanta pentru Nativii Pesti, de aceea se recomanda sa acordati atentie stilului de viata si odihnei. Starea psihica buna pe care o prezentati in aceasta luna va ajuta sa treceti cu usurinta peste problemele fizice de sanatate.

Iti recomandam si alte articole pe Horoscop:

Astrologie: Horoscop de cuplu in luna noiembrie

Astrologie: Ascendentul zodiacal, calcul si semnificatie

Astrologie: Fetisurile sexuale pentru fiecare zodie




Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.