Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru Luna Noiembrie

Horoscopul Sanatatii pentru Luna Noiembrie: Iata ce v-au rezervat astrele pentru luna noiembrie in privinta sanatatii.

Dar aceasta parte buna a modului in care Nativii Fectioara privesc propria viata se produce abia in a doua jumatate a lunii noiembrie, pentru ca in prima invata sa aprecieze sanatatea tocmai pentru ca le este afectata. Asadar prima parte a lunii noiembrie este problematica privind sanatatea: raceli, infectii, toxiinfectii, dureri de cap, raceli etc. Astfel ca sfatul astrologului pentru nativii Fecioara este sa acordati atentie starii de sanatate, sa incercati sa nu faceti excese si sa incercati sa modelati atitudinea voastra cu privire la sanatate.

Balanta


Marte in casa a douasprezecea aduce riscuri cu privire la sanatatea psihica si fizica privind Nativii Balanta. Apar riscuri pentru o gama larga de afectiuni, de la cele acute pana la cele cronice sau chiar accidente, operatii. Dar lucrurile nu sunt atat de ingrijoratoare daca incercati sa priviti cu atentie starea dumneavoastra de sanatate, daca va tratati afectiunile deja existente si incercati sa evitati excesele de orice fel.

astrologie: horoscopul sanatatii pentru luna noiembrie

Nativii Balanta sunt sfatuiti de astrolog sa se protejeze, sa se fereasca de conjuncturile riscante, sa fie mai atenti cu ei, chiar daca pica in latura egoismului. Este indicat sa contactati medicul daca simtiti ca ceva din organismul dumneavoastra nu mai functioneaza normal.

Racelile par sa va dea batai de cap in luna noiembrie, de aceea este indicat sa va imunizati, sa va vaccinati. In ceea ce priveste sanatatea psihica se pare ca nativii Balanta se bucura de un puternic tonus in ciuda variatiilor fizice ale sanatatii. Sunt optimisti, plini de energie intelectuala si probabil se gandesc deja la sarbatorie de iarna.

Scorpion


Nativii Scorpion au parte de o luna noiembrie foarte frumoasa, norocoasa, energica, cu o imunitate ridicata, perioada in care se pot bucura de o sanatate de fier.

Nativii Scorpion au un tonus foarte bun atat fizic, cat si psihic, sunt veseli, activi, iar bolile ii cam ocolesc. Doar racelile si afectiunile de sezon le pot face probleme usoare, dar trec repede. Se recomanda totusi sa evitati excesele alimentare, supraepuizarea si sa incercati sa respectati orele de somn in ciuda vitalitatii debordante care va controleaza activitatile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.