Setari Cookie-uri

7 Pasi simpli care te feresc de cancer

Cancerul – maladia secolului – incita lumea medicala prin caracterul sau multifactorial si misterul privind atat cauzele clare, car si tratamentul.

3. Consumati doar apa

Evitati pe cat posibil celelalte lichide, inclusiv cafeaua, sucurile din comert. Mancati fructele si legumele ca atare, nu le faceti suc. Puteti consuma ceaiuri pana la 2 cesti pe zi, in rest doar apa. Pentru o putere mai mare de detoxifiere, stoarceti in paharul cu apa cateva picaturi de lamaie. In consumul zilnic de lichide apa este bine sa ocupe 90%, chiar si 100%.

4. Odihniti-va corect

Orele de somn sunt foarte importante pentru bioritmul organismului nostru. Este necesar sa dormiti intre orele 22:00 si 04:00 sau 05:00 (dupa bioritmul fiecaruia), astfel incat glandele, dar si sistemul nervos sa isi poata reface functiile. Unele glande actioneaza doar noaptea in timpul somnului, astfel ca daca nu prindeti ora de somn respectiva acea glanda nu isi mai poate exercita functia si in timp intregul organism sufera.

Citește și:

5. Faceti miscare

Faceti cat ai multa miscare, evitati liftul, mergeti repede, mergeti pe jos macar o statie, faceti plimbari in weekend si mergeti la o sala de sport, de fitness sau dans de exemplu.

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.