Setari Cookie-uri

5 Beneficii extraordinare ale dansului

Dansul combina in modul cel mai frumos si emotionant miscarea cu muzica, cu arta, cu comunicarea, aducand buna dispozitie si sanatate.

Comunicat de presa

Dansul exista in fiecare om manifestandu-se inca din cele mai vechi timpuri, luand nastere ca mod de expresie al sentimentelor, emotiilor, evenimentelor sociale, fenomene ale naturii sau pur si simplu ca incantatii.

beneficiile dansului pentru sanatate

Multiplele transformari ale dansului sunt in stransa legatura cu transformarile comunitatilor in care acesta se manifesta, de la dansurile “pure” tribale la transformari care urca dansul pe culmile educatiei, cum este baletul spre exemplu, dansul sportiv si asa mai departe.

Astazi este acceptat faptul ca dansul nu joaca doar rol de arta sau educatie, ci si de terapie. In zilele noastre se cunoaste ca una dintre cele mai bune metode de descarcare emotionala, de eliminare a stresului, se slabire dar si de comunicare este dansul.

Beneficiile dansului in lumea moderna

Dansul ne ajuta sa slabim

Dansul reprezinta una dintre cele mai distractive moduri de a face miscare. Dansand, abia de sesizezi efortul pe care corpul tau il depune pentru a efectua miscarile specifice, astfel ca eliminarea surplusului de kilograme se face intr-un mod foarte placut.

Citește și:

beneficiile dansului pentru sanatate

Practic orice tip de dans ajuta in procesul de slabire, caci cuprinde miscari ce pune in actine mai multe grupe de muschi simultan. De aceea cei care iubesc sa danseze si chiar pun in practica aceasta dorinta sunt intotdeauna slabi.

Foto: Shutterstock.com


Kudika
3 Iulie 2012
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.