Setari Cookie-uri

5 Beneficii extraordinare ale dansului

Dansul combina in modul cel mai frumos si emotionant miscarea cu muzica, cu arta, cu comunicarea, aducand buna dispozitie si sanatate.

Dansul protejeaza inima

beneficii dans la copii Dansul este un bun protector cardiovascular, atat prin efectele miscarii asupra vaselor si inimii, cat si prin eliminarea tensiunilor psihice care ne pot afecta. In timpul dansului bataile inimii crsc usor, circulatia se intensifica, creste oxigenarea organismului si “tonusul” cardiovascular deive mai bun.

Spre deosebire de alte sporturi de performanta, dansul nu duce in timp la modificari patologice ale vaselor si/sau inimii (de exemplu hipertrofia musculaturii inimii – una din cele mai frecvente probleme pe care le ridica sportul de performanta, inclusiv fotbalul).

Alegeti cursuri de dans pentru adulti si copii, cursuri cu programa special conceputa astfel incat sa va bucurati si de beneficiile de mai sus pe care dansul vi le aduce, dar si de invatarea unor pasi si coregrafii care sa va permita sa dansati cu placere oriunde v-ati afla.

Citește și:

Iti recomandam sa citesti si:

20 Beneficii ale dansului pentru sanatate

Limbajul universal al dansului: Experienta dansului pe ritmul simturilor

Beneficiile dansului

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Foto: Dreamstimeweb

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.