Setari Cookie-uri

De necrezut: Somnul te slabeste!

Afla beneficiile somnului asupra sanatatii si siluetei!

Ardeiul iute-Ingredientul secret pentru un somn perfect

Conform unui studiu realizat in Australia, la Universitatea din Tasmania, mancarea condimentata poate sa te ajute sa dormi mai bine si sa iti aduca un plus de energie pentru a doua zi.

Consuma zilnic chilli pentru sursa de energie si pofta de somn !

Cercetatorii australieni au descoperit ca poti adormi mult mai usor atunci cand consumi mancare bogata in chilli. Rezultatele cercetarii au aratat ca cei care au participat la studiu si au consumat mancare condimentata , au obtinut cu aproximativ 30% mai multa energie in timpul zilei, chiar daca durata somnului le era redusa cu 20 de minute.

somn beneficii - somnul slabeste Capsaicina iti controleaza ciclurile de somn

Atunci cand consumi chilli, capsaicina, substanta responsabila de iutimea ardeilor, are efecte benefice asupra somnului. Aceasta actioneaza asupra senzorilor din creierul tau si iti controleaza ciclurile de somn, afirma dr. Eduard Bolohan, reprezentant al produselor Chilliburner si Chillishape.

Citește și:

Combinand efectele capsaicinei cu o dieta echilibrata, exercitiu fizic si un somn profund de 8 ore vei accelera procesul de slabire.

Ce poti face daca nu iti prieste mancarea picanta ?

Deoarece pentru unele persoane consumul zilnic de ardei iute poate fi o adevarata provocare, pe piata romaneasca au aparut tablete de slabit, preparate pe baza de extract natural de ardei iute, Chilliburner.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.